OMPLACERING AV GÅRDSHUNDAR

Rödlundas Elvira den Vackraste

Elvira är en helt okomplicerad liten tjej på 4 år. Hon är alltid lös på skogspromenader, men tycker om att utforska omgivningen och rör sig på rätt stora ytor. Hon kommer alltid när man kallar på henne.
Hon är väldigt kärleksfull och sitter gärna i knä och sover under täcket.
Hon är utställd med 2 CERT.

Elvira har stubbsvans. Hon har haft en kull valpar som förlöstes med kejsarsnitt, det blev komplikationer efter snittet och hon ska inte ha fler valpar enligt veterinären.

Elvira är barnkär men kan vara lite blyg för pojkar i tonåren. Hon fungerar bra med andra hundar , ibland kan hon behöva lite tid på sig med främmande hundar.

Det är en fördel om Elvira hittar en familj ganska nära oss eftersom mitt krav är att Elvira får lära känna sin nya familj under flera besök hos oss, och  vi kan åka och hälsa på innan Elvira ska flytta.

Vi bor i Västmanland , Norbergs kommun

Eventuell kostnad:
8 000:-

För mer information kontakta:
Lena Hilmersson
Tarja Forslund
mail:

valpompl@gardshund.com

Hagabodas Algot

Vi söker nu efter ett nytt hem till vår underbara Algot. Algot är en kastrerad hanhund som är strax över 3 år. Han är en lojal vän som vill vara med dig vad du än tar dig för. Han tycker om att vara aktiv, vara ute i skogen och på utflykter men tycker minst lika mycket om att vila nära dig, gärna i sängen tätt intill. Han är en snäll, omtänksam hund med mycket vilja och driv. Algot tycker om att lära sig saker, tycker om att gå spår och köra nosework.

Algot behöver hamna i ett hem utan barn och där han inte behöver vistas med barn då han blir mycket osäker och stressad av detta. Denna stress visar sig i form av skällande och utfall. Algot behöver hamna i ett hem där det finns hundvana och mjuka följsamma metoder. Han behöver stärka sitt självförtroende och få fortsatt träning vid olika typer av möten såsom hundmöten. Algot har kroksvans. Han behöver vara kopplad när man har honom i skog och mark pga hans jaktinstinkt.

Algot finns i Göteborgsområdet och vi ser gärna att han hamnar i ett hem här i väst.

Födelsedatum
2016-09-16

Eventuell kostnad
5000

För mer info kontakta:
Lena Hilmersson eller Tarja Forslund
Mail:
valpompl@gardshund.com